Uw eigen contactpersoon

U krijgt een eigen contactpersoon. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd, hoeft u nooit uw verhaal twee keer uit te leggen en heeft u een vast aanspreekpunt.

Telefonisch bereikbaar

Bij vragen kunt u ons ook bellen. Geen duur 0900, maar een gewoon Nederlands telefoonnummer zonder extra kosten.

Prijzen inclusief BTW!

Alle prijzen op onze website worden inclusief 21% btw weergegeven
en per jaar. Geen ondoorzichtige,
onduidelijke en verborgen kosten dus!

Follow Us on Twitter

Virtual Private Server (VPS)

Afbeelding van Xen Logo

Uw eigen Virtual Private Server bij Gethost heeft vele voordelen. Voor lage maandelijkse kosten kunt u zelf het beheer volledig in uw eigen handen nemen. De VPS diensten van GetHost onderscheiden zich in kwaliteit, techniek en service.

De VPS diensten bij GetHost maken gebruik van Citrix XenServer als virtualisatielaag. In tegenstelling tot vele andere VPS aanbieders, heeft u bij GetHost wel een volledig afgeschermde hardware gevirtualiseerde omgeving en heeft u altijd gegarandeerd de beschikking over de beloofde schijfruimte en RAM-geheugen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hardwarematige virtualisatie is het niet nodig aangepaste kernels of software te gebruiken, vooral het laatstgenoemde is belangrijk mee te nemen in een eventuele vergelijking met andere aanbieders.

Standaard installeren wij CentOS op uw VPS server, heeft u een andere voorkeur, bijvoorbeeld Windows Server of Ubuntu of een ander OS is dat geen enkel probleem. Bij een VPS server krijgt u standaard een eigen IP-adres, 512 RAM en 100GB aan dataverkeer en is extreem flexibel.

Een VPS-server heeft u al vanaf €17,50 per maand inclusief BTW. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Klik hier.

Colocatie

U heeft uw eigen rackserver en wil deze bij GetHost onderbrengen en gebruik maken van onze faciliteiten in ons serverpark? Dat is geen enkel probleem. GetHost biedt voor zeer scherpe tarieven colocatie aan in het midden van Nederland, namelijk in Dronten.

Door grootschalige dataverkeer inkoop, kunnen wij ook grote hoeveelheden dataverkeer aanbieden voor lage prijzen, maar wanneer u aan 250GB per maand genoeg heeft, bent u ook bij GetHost aan het juiste adres.Tevens krijgt u een toegangspas in bruikleen, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang heeft tot het datacentrum en uw eigen apparatuur.

Wij houden van een open benadering, alles is mogelijk tenzij het echt niet kan. Dat klinkt natuurlijk dubbelzinnig, maar we willen u als klant geen enkel strobreed in de weg leggen om te groeien of technische aanpassingen te maken. We denken graag met u mee wanneer u een complex probleem of vraag heeft.

Colocatie heeft u al vanaf €29,99 per maand inclusief BTW. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Klik hier.

Dedicated servers

Uw eigen server huren, zonder hoge eenmalige aanschafprijs maar wel een volledige server tot uw beschikking hebben omdat een VPS server niet krachtig genoeg is? Dan is een dedicated server geschikt voor u.

Qua specificaties is alles mogelijk, van een simpele Atom server tot een redudant uitgevoerde Xeon Sandy Brigde Quadcore server met vele gigabytes aan RAM-geheugen en een flink aantal terabytes aan dataverkeer met een IPMI of iLO interface. Graag gaan we met u in overleg om te kijken wat het beste bij u past.

Net als bij colocatie, houden wij bij dedicated servers ook een open benadering. Alles is mogelijk, tenzij het echt niet kan. Wij willen u niet limieteren en creatieve oplossingen voor complexe problemen is de kracht van een opstelling.

Een dedicated server heeft u al vanaf €39,99 per maand inclusief BTW. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Klik hier.

Beheer & remote hands

Wilt u uw eigen server, maar wanneer u niet de kennis om deze zelf te beheren kunt u met ons een beheercontract afsluiten. Wij beheren dan de server voor u en grijpen in bij een callamiteit. Zo kunt u zelf onbezorgd gebruik maken van uw server.

Dat geldt natuurlijk ook voor remote hands. Mocht blijken dat uw colocatie eigen server meer RAM-geheugen nodig heeft, of wanneer een hardeschijf vervangen moet worden en u heeft zelf geen tijd om naar het datacentrum te rijden, kunt u de hardware naar ons toesturen, waarna wij vervolgens dit voor u in uw server plaatsen. Ook bij een dedicated server kan in onderling overleg extra hardware worden toegevoegd.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Klik hier.

Partners

Pakkettenoverzicht

GetLiteGetMiddleGetLargeGetPro
Webruimte2GB5GB10GB15GB
DataverkeerFUP(?)FUP(?)FUP(?)FUP(?)
E-mail adressen999999999999
SSD PoweredAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
FTP accountAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
PHP8/7/5.6Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSH Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Litespeed EnterpriseAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
MariaDBAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSL ingebrepenAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
WebmailAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Prijs: € 20 per jaar
(Incl. BTW)
€ 30 per jaar
(Incl. BTW)
€ 50 per jaar
(Incl. BTW)
€ 75 per jaar
(Incl. BTW)

Contact

  • GetHost
  • Nieuw Amsterdamsestraat 40
  • 7814VA Emmen
  • E: info@gethost.nl
  • Meer >

Mobiel GetHost

Mobiel GetHost - GetHost.mobi
GetHost.mobi