Uw eigen contactpersoon

U krijgt een eigen contactpersoon. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd, hoeft u nooit uw verhaal twee keer uit te leggen en heeft u een vast aanspreekpunt.

Telefonisch bereikbaar

Bij vragen kunt u ons ook bellen. Geen duur 0900, maar een gewoon Nederlands telefoonnummer zonder extra kosten.

Prijzen inclusief BTW!

Alle prijzen op onze website worden inclusief 21% btw weergegeven
en per jaar. Geen ondoorzichtige,
onduidelijke en verborgen kosten dus!

Follow Us on Twitter

Bedrijfsinformatie

GetHost is in 2007 opgericht om haar klanten te voorzien in de groeiende vraag naar webhosting en domeinregistratie tegen scherpe prijzen. Na de oprichting hebben we deze visie doorgezet en is ons klantenbestand erg hard gegroeid maar daarmee ook de kwaliteit van onze producten en apparatuur. We hebben naast een aantal grote bedrijven en particulieren ook de overheid in ons klantenbestand en zijn actief in België en Nederland.

We blijven constant innoveren en blijven nieuwe functies en producten aanbieden, dit mede door ons deskundige team. Ons team telt op dit moment 5 medewerkers en specialiseren zich allen op bepaalde activiteiten. Zo hebben we serverbeheerders, supportmedewerkers en verkopers die u graag helpen met problemen of adviezen. Service en behulpzaamheid staan hoog in ons vaandel, dat zult u ook zeker ondervinden als u contact met ons heeft.


Datacenterinformatie

Het datacentrum

GetHost maakt gebruik van het Serverius datacentrum te Dronten. Het datacentrum is gebouwd met de allernieuwste technologieën en snufjes op het gebied van datacenters; het biedt een ruime marge aan capaciteit en is volledig redundant (N+1) uitgevoerd: van stroomvoorziening tot airconditioning en van branddetectie en blussing tot UPS (Uninterruptable Power Supply). Het hele datacenter is volstrekt helder opgebouwd, over elk onderdeel is nagedacht.

Om een brand te voorkomen en te bestrijden zijn op de datavloeren VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatures) aanwezig. Deze kunnen heel snel een beginnende brand detecteren en blussen met Argongas. Dit gas zorgt ervoor dat de brand geblust wordt maar de apparatuur niet aangetast wordt.

Netwerkinformatie

Snelle verbindingen zijn erg belangrijk voor ICT diensten, daarom gebruiken we alleen hoogwaardige apparatuur van HP, Cisco en Supermicro om zo downtime tot een minimum te beperken.

De racks zijn aangesloten d.m.v een 2x GigE uplink naar het netwerk van Serverius, in het rack worden deze vervolgens redundant aangesloten op switches. Zo blijft bij uitval van een switch of een toevoer van stroom het netwerk gewoon online.

Daarnaast is het netwerk van Serverius meerdere malen redundant naar buiten aangevoerd via verschillende glasvezelproviders, namelijk: Eurofiber, Unet, Relined en KPN.

De hardware die wij gebruiken bestaat uitsluitend uit hoogwaardige apparatuur. Zo zijn alle servers minimaal uitgerust met Intel Xeon processoren met minimaal 4GB aan DDR3 geheugen en hardeschijven in RAID1 opstelling. Daarnaast worden elke nacht backups gemaakt van alle webhostingpakketten naar een andere server. Mocht Raid1 opstelling falen, wat heel erg zeldzaam is, kunnen wij toch de data terughalen van maximaal 24 uur oud en uw site snel weer online zetten.

Mocht er onverhoopt toch ergens iets mis gaan zijn onze medewerkers hier via ons sms-systeem direct van op de hoogte en is er een medewerker binnen korte tijd ter plekke om het probleem op te lossen.

Pakkettenoverzicht

GetLiteGetMiddleGetLargeGetPro
Webruimte2GB5GB10GB15GB
DataverkeerFUP(?)FUP(?)FUP(?)FUP(?)
E-mail adressen999999999999
SSD PoweredAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
FTP accountAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
PHP8/7/5.6Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSH Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Litespeed EnterpriseAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
MariaDBAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSL ingebrepenAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
WebmailAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Prijs: € 20 per jaar
(Incl. BTW)
€ 30 per jaar
(Incl. BTW)
€ 50 per jaar
(Incl. BTW)
€ 75 per jaar
(Incl. BTW)

Contact

  • GetHost
  • Nieuw Amsterdamsestraat 40
  • 7814VA Emmen
  • E: info@gethost.nl
  • Meer >

Mobiel GetHost

Mobiel GetHost - GetHost.mobi
GetHost.mobi