Uw eigen contactpersoon

U krijgt een eigen contactpersoon. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd, hoeft u nooit uw verhaal twee keer uit te leggen en heeft u een vast aanspreekpunt.

Telefonisch bereikbaar

Bij vragen kunt u ons ook bellen. Geen duur 0900, maar een gewoon Nederlands telefoonnummer zonder extra kosten.

Prijzen inclusief BTW!

Alle prijzen op onze website worden inclusief 21% btw weergegeven
en per jaar. Geen ondoorzichtige,
onduidelijke en verborgen kosten dus!

Follow Us on Twitter

FAQ - Frequently Asked Questions

Domein

Waar mag een domeinnaam allemaal uit bestaan?
Een domeinnaam mag bestaan uit: Cijfers, Letters en een streepje. Dit streepje mag nooit aan het begin of het einde van een domein staan en tevens niets achter elkaar staan op de derde en vierde positie (--)

Wat is een EPP code/verhuistoken?
Een EPP code/verhuistoken is nodig bij het verhuizen van een domein. Deze EPP code kunt u verkrijgen bij uw vorige registrar.Let op; Met uitzondering van .be .eu domeinnamen, dit gaat per e-mail verificatie.

Waarom moet ik een domeinnaam invoeren bij mijn webhosting account?
Als u geen domeinnaam in uw winkelmandje heeft staan, krijgt u de melding dat u een bestaand domeinnaam moet koppelen aan uw webhosting.
Dit houdt in dat u een bestaand domeinnaam moet invoeren om uw webhosting pakket te kunnen bestellen!

Heeft u geen bestaand domeinnaam en wilt u als nog een webhosting pakket bestellen, dan kunt u één van onze namen gebruiken:
Goedgehost.nl (Uwnaam.goedgehost.nl) of Goedgehost.be (Uwnaam.goedgehost.be).

Hoelang duurt het verhuizen van een domeinnaam?
Dit verschilt sterk per domeinnaam maar meestal binnen 5 werkdagen. De .nl domeinnamen worden echter realtime, dus direct, verhuist en zijn binnen enkele uren actief na het bestellen en invoeren van de verhuistoken/EPP-code.

Kan ik meerdere domeinnamen hosten op 1 hostingpakket
Het is mogelijk meerdere domeinnamen te koppelen aan 1 hostingpakket. Via de pagina bestellen kunt u door middel van het invoeren van het DirectAdmin account direct een extra domeinnaam worden gekoppeld.Wordt het domeinnaam niet geregistreerd bij GetHost, neem dan contact op met de helpdesk of uw contactpersoon.

Algemeen

Ondersteunen jullie Joomla, Wordpress e.d?
Op al onze servers kunt u zonder problemen Wordpress, Joomla en nog veel meer scripts installeren. Wanneer u gemakkelijk en snel een script wilt installeren en up to date houden, kunt u gratis via Installatron tientallen scripts installeren. Bekijk op de website van Installatron de ondersteunde scripts. Natuurlijk kunt u allerhande andere scripts handmatig installeren.

Wat houdt een Fair Use Policy (FUP) in?
Bij de meeste webhostingpakketten is een Fair Use Policy van toepassing betreffende het dataverkeer. Dit houdt in dat u in principe zoveel dataverkeer mag verbruiken als u wilt.

GetHost koopt per server heel veel en slim dataverkeer in, maar we zetten een beperkt aantal websites op 1 server. De ene klant zal meer dataverkeer verbruiken als de gemiddelde website, en een andere klant zal veel minder dataverkeer verbruiken.
Hoeveel dataverkeer u precies kunt gaan verbruiken is daarom niet te zeggen.

Sommige webhostingproviders waarschuwen voor een Fair Use policy. Toegegeven, er zijn andere providers die uw website al afsluiten bij 10GB dataverkeer. GetHost doet dat niet.

Bij ons verbruikt u teveel dataverkeer wanneer andere klanten daar last van hebben. Dit is echter nog nooit gebeurt bij normale omstandigheden. Mocht u toch teveel gebruiken, dan sturen wij u in bijna alle gevallen een email met het verzoek te matigen. Alleen bij accute gevallen, bijvoorbeeld wanneer uw website wordt aangevallen, kunnen wij uw website direct sluiten.

Wanneer is mijn site actief?
De registratie van een domeinnaam en de activatie van een hostingpakket gebeuren real-time. Dit houdt in dat deze direct geactiveerd worden en binnen enkele uren actief zijn, dit is uiteraard wel afhankelijk van de DNS-updates van zowel de extensie als uw provider.

Administratie

Zijn er verborgen, bijkomende of extra kosten?
Wij rekenen geen installatiekosten voor een hostingpakket of domeinnaam. Verder zijn alle prijzen op onze website inclusief 21% btw. en op jaarbasis.

Wat is het betaaltermijn?
Bestellingen worden direct verwerkt na akkoord van de voorwaarden. Er kan een controle plaats vinden door een medewerker mocht dat nodig zijn. U ontvangt direct een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal, automatische incasso en (internationale) bankoverschrijving. De gegevens hiervoor vindt op uw factuur;
PayPal; via het linkje op de "Financieel" pagina op het controlepaneel.Let op: Vermeld uw factuurnummer, zodat wij deze betaling kunnen terugvinden.

Ik krijg een brief van Bos Incasso, Aveon Rechtsbijand of Flanderijn Gerechtsdeurwaarders namens GetHost, klopt dat?
GetHost maakt gebruik van de incassodiensten van Bos Incasso, Aveon Rechtsbijstand en Flanderijn Gerechtsdeurwaarders. Als uw factuur niet op tijd betaald wordt, ook niet na verschillende herinneringen van ons, zullen wij de facturen doorsturen aan een incassobureau.

Neem zo snel mogelijk contact op met het incassobureau of deurwaarder om verdere verhogingen te voorkomen.

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?
Het wijzigen van uw gegevens kan in het controle paneel op onze website. Nadat u bent ingelogd kunt u onder "Klantgegevens" uw gegevens aanpassen.

Ik ben mijn inloggegevens voor de website/DirectAdmin kwijt, hoe vind ik deze terug?
Indien u de inloggegevens kwijt bent voor het controle paneel op onze website, kunt u deze opnieuw aanvragen op de volgende manier;
1. Ga naar onze website www.gethost.nl en klik op "Controle Paneel"
2. Vervolgens ziet u het subkopje "Wachtwoord vergeten", vul uw e-mail adres hier in en druk op de verstuur knop.
3. Vervolgens ontvangt u instructies per e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Heeft u echter problemen met inloggen op het DirectAdmin controle paneel dan kunt u op de volgende manier nieuwe gegevens aanvragen;
1. Log in op www.gethost.nl via het controle paneel
2. Ga naar "Lopende diensten"
3. Klik uw webhosting account/dienst aan en klik op "(nieuwe aanvragen)"

Wat is de minimale contractsduur?
De minimale contractsduur voor zowel hostingpakketen en domeinnamen bedraagt twaalf maanden(één jaar) en worden vervolgens automatisch verlengd.

Hoe kan ik opzeggen?
Opzeggen kan via ons controle paneel nadat u bent ingelogd onder het kopje "Diensten opzeggen".

Wat is de minimale opzegtermijn?
U dient tenminste 1 maand voor verloop van de overeenkomst op te zeggen omdat dit bij sommige domeinextenties en domeinnamen ook de opzegermijn is waar wij ons aan moeten houden naar de domeinleverancier. Natuurlijk verlengen wij de domeinnaam niet wij die ook nog kunnen opzeggen en krijgt u ook geen factuur. Als uw opzegging niet tijdig wordt ontvangen dan verlengen wij uw overeenkomst in principe met de eerder overeengekomen contractperiode.

Kan ik gebruik maken van PayPal, iDeal en/of Automatisch Incasso
Deze beide opties ondersteunen wij inderdaad, dit kunt u aangeven tijdens uw bestelling of achteraf nog wijzigen.

Hosting

Hoe installeer ik scripts?
Via het programma Installatron, te vinden nadat u bent ingelogd op DirectAdmin, kunt u vele honderden scripts installeren.

Hoe moet ik bestanden uploaden naar mijn website?
Doormiddel van een FTP-programma zoals FileZilla kunt u uw bestanden uploaden naar uw website. Gebruik hiervoor de gegevens die u ontvangen heeft na het bestellen van een hostingpakket. Vergeet niet uw bestanden in de map public_html te uploaden, anders zijn ze niet te bezoeken vanaf uw domeinnaam.

Waarom zie ik bij mijn nieuwe website nog de placeholder van GetHost?
Dit komt omdat de standaard placeholder van GetHost nog geplaatst is op uw webspace onder de naam index.html in de public_html map. Zodra u deze verwijderd of vervangt door uw eigen zal u deze niet meer te zien krijgen.

Werkt Magento bij GetHost?
Veel klanten gebruiken zonder problemen magento bij GetHost.

Lees wel even het FAQ item, ik krijg een 500 error.

Ik zie een 500 melding
In geval van een 500 melding, controleer of de bestanden en mappen op 755 zijn gechmod. 777 is niet nodig op onze hostingpakketten en is tevens onveilig.

Controleer ook, indien aanwezig, het .htaccess bestand. Het aanpassen van php values is niet mogelijk, in verband met de veiligheid en omdat PHP bij ons in fastcgi mode werkt. Kijk tevens of in het bestand: .htaccess een regel begint met: Options meestal gevolgd door +FollowSymLinks. Vervang indien aanwezig deze regel in: Options +SymLinksIfOwnerMatch

Ik wil mijn MySQL database extern benaderen
Het is mogelijk om uw MySQL database extern te benaderen. Neem contact op met de servicedesk om het ip adres van de verbinding waar vanaf u contact wilt leggen naar de database, toe te voegen aan de whitelist.

Zodra uw ip adres is gewhitelist, kunt u in DirectAdmin, onder MySQL beheer en vervolgens Acces Hosts per database instellen of deze extern benaderbaar moet zijn.

E-mail

Hoe weer ik spam af?
We bieden standaard bij al onze webhostingaccounts Spamassasin aan. Hiermee kunt u via DirectAdmin instellen wat er met inkomende spam gebeurd, wanneer iets spam is en bepaalde mailadressen blokkeren.

Zodra u bent ingelogd op DirectAdmin kunt u onder "Spamassassin Setup" deze functies vinden.

Mail doorsturen naar outlook.com en gmail.com
Microsoft (outlook.com, hotmail.com, live.nl, etc) en Google (gmail.com, googlemail.com hebben beleid om "mailforwarders" oftewel mail doorstuuradressen naar hun accounts toe, heel snel te blokkeren op het moment dat spam wordt ontvangen op het doorstuur adres.


Beide providers geven in hun beleid aan over het blokkeren van mail: "One possible explanation for this is the automatic forwarding of inbound messages to Outlook.com/MSN addresses."


Het weigeren van doorstuuradressen is beleid van deze partijen, niet van ons. Doorstuuradressen naar andere providers werken dus ook gewoon. Omdat het doorsturen naar deze adressen op (korte)termijn fout gaat, zorgen wij wel dat ze niet aangemaakt kunnen wordenEmail forwarders waarover we afleverklachten (technisch: 550 5.1.0) krijgen verwijderen we automatisch.

Via Outlook en Gmail kan wel op alternatieve wijze de mail worden afgeleverd in de mailbox. Je kan het email adres wat je wil gebruiken aanmaken als normaal email adres bij ons en vervolgens koppelen bij outlook of gmail.Binnen Outlook.com kan je dat op deze manier doen: https://support.office.com/nl-nl/article/uw-andere-e-mailaccounts-toevoegen-aan-outlook-com-c5224df4-5885-4e79-91ba-523aa743f0ba

Bij Gmail vind je de handleiding hier: https://support.google.com/mail/answer/21289?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Wat zijn de globale mailserver gegevens?
Inkomende mailserver: mail.domeinnaam.nl
Uitgaande mailserver: mail.domeinnaam.nl
Inkomende poort (IMAP): 993 (met SSL)
Uitgaande poort: poort 587 (met TLS)

Username: het volledige email adres
Password: Het ingestelde password.

Let erop dat de inkomende en de uitgaande mailserver authenticatie vereisen. Zonder verificatie verschijnt een 550 melding.

Mogelijk krijgt u de melding over een niet vertrouwd SSL-certificaat. Deze melding kunt u negeren. Klik op "vertrouw dit certificaat" om door te gaan.

Kan ik mailings versturen met mijn hostingpakket?
Nee, niet zomaar. Een mailing of bulkmail is een email die naar meer dan 1 ontvanger gaat. Dit niet alleen voor commerciële mails, maar geldt ook voor verenigingen, stichtingen en andere niet commerciële doeleinden.


Het versturen van mailings luistert nauw met de privacywet en anti-spam wet in Nederland en veel grote email providers hanteren hun eigen regels.

Voordat je een mailing verstuurt, moet je daarom eerst contact opnemen met de klantenservice.

Het is belangrijk dat je email voldoet aan de volgende voorwaarden:


- De bulkmail voldoet aan de regelgeving in het kader van de wet en verordeningen, zoals de AVG. Een deel van de regels zijn beknopt te vinden op https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/spam. Let er op dat deze regels dus niet alleen gelden voor nieuwsbrieven voor ondernemers, maar ook uitnodigingen, felicitaties, aankondigen, goede doelen, ledenvergaderingen, etc. Vooral de derde regel verdiend aandacht, daar voldoen veel mailings niet aan, namelijk de uitschrijflink. Elke mailing moet een unieke uitschrijflink bevatten waarmee ontvangers zich makkelijk uit kunnen schrijven. Denk ook na of de expliciete toestemming voor de emails bewezen kunnen worden.Kortweg (maar niet beperkt tot!)

- Het geldt voor alle mailings, dus ook niet commerciele mailings!

- In de email moet duidelijk uw identiteit, de afzender staan.

- De email moet een uitschrijflink bevatten.

- Conform de AVG moet u vooraf expliciete toestemming hebben gekregen van de persoon om toegevoegd te worden aan de mailing. Dus ook leden van bijvoorbeeld een vereniging moeten toestemming hebben gegeven om u te mailen.


En verder volgens reglementen als u stuurt naar Outlook.com (en aanverwante) adressen en gmail adressen

- Een list-unsubscribe header (https://help.returnpath.com/hc/en-us/articles/222445367-How-to-implement-the-List-Unsubscribe-header)

Pakkettenoverzicht

GetLiteGetMiddleGetLargeGetPro
Webruimte2GB5GB10GB15GB
DataverkeerFUP(?)FUP(?)FUP(?)FUP(?)
E-mail adressen999999999999
SSD PoweredAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
FTP accountAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
PHP8/7/5.6Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSH Afbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Litespeed EnterpriseAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
MariaDBAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
SSL ingebrepenAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
WebmailAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkjeAfbeelding vinkje
Prijs: € 20 per jaar
(Incl. BTW)
€ 30 per jaar
(Incl. BTW)
€ 50 per jaar
(Incl. BTW)
€ 75 per jaar
(Incl. BTW)

Contact

  • GetHost
  • Nieuw Amsterdamsestraat 40
  • 7814VA Emmen
  • E: info@gethost.nl
  • Meer >

Mobiel GetHost

Mobiel GetHost - GetHost.mobi
GetHost.mobi